Recepten

Gangmakker

Bodem

265 g   Kruimeldeeg met ChocNut Cake

Recept

1.000 g   Fantasy Chocnut Cake
200 g   ei
200 g   water

Vulling

550 g   Perla Amandelpan (25 g per stuk)

Afwerking

460 g   Fruitful Apricot Jam
460 g   Fondant KK
Gangmakker

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlindergard in de laagste versnelling.
Strooi de kruimels in de vorm (doorsnede 12 cm) en spuit hierop 25 gram Perla Amandelpan.
Verdeel het beslag over de spijs.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotaieoven 180°C.
Baktijd ca. 35 minuten.

Afwerken met Fruitful Apricot Jam en Fondant KK en maak een eidooiertje van gele fondant.

Uitkomst 22 stuks