Home » Recepten » Gevulde Boterkoek met Kanomix

Gevulde Boterkoek met Kanomix

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 3,5 mm.
Het deeg op een plaat brengen van 60 x 40 cm, hier de aangemaakte vulling opbrengen.
Een deegplak uitrollen en eroverheen brengen.
Strijken met ei en bakken.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

650 g   boter
2.000 g   Kanomix
100 g   karnemelk
30 g   Citroenrasp
10 g   Kaneel Orenta
6 g   bakkerszout
5 g   cardamon

Vulling

5.000 g   Perla
400 g   water
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie