Recepten Recepten

Hamsoesjes met Jello Totaal en Quichexpress

Recept

600 g   Jello Totaal
900 g   water

Vulling

200 g   Quichexpress
500 g   water
500 g   boter
250 g   ham
12 g   bouillonpoeder
5 g   bakkerszout
3 g   peper
3 g   gemalen nootmuskaat
2 g   maggi

Decoratie

200 g   ham
Hamsoesjes met  Jello Totaal en Quichexpress

Werkwijze

Van Jello Totaal en het water (50°C) een beslag draaien.
Kleine soesjes op de bakplaat spuiten en bestrooien met geraspte kaas.

Oventemperatuur 225°C.
Baktijd 18 minuten.
Eerst 5 minuten de schuif dicht, daarna open.

Voor de hamcrème de Quichexpress mengen met kokend water en in 5 minuten in de 2e versnelling gladdraaien.
Vervolgens boter, in snippers gesneden ham en kruiden toevoegen en luchtig kloppen in de hoogste versnelling.

De soesjes vullen en garneren met de hamcrème.
Als laatste bestrooien met de in snippers gesneden ham.

Uitkomst 100 soesjes, afhankelijk van de grootte.