Recepten Recepten

Hartenbroodje met Kwarkbroodmix

Recept

6.000 g 66.7 % Kwarkbroodmix } 100%
3.000 g 33.3 % bloem }
1.500 g 16.7 % ei
2.575 g 28.6 % water
300 g 3.3 % Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

2.250 g 25 % rozijnen

Afwerking

334 g   Ovex Liquide (2 g per stuk)

Decoratie

501 g   suiker (3 g per stuk)
Hartenbroodje met Kwarkbroodmix

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.
De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Met de steker de harten uitsteken (ca. 80 gram).
Strijken met Ovex Liquide.
Deegrust 30 minuten en daarna bakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 12 minuten.

Na het bakken decoreren met fijne suiker.

Uitkomst 167 stuks