Home » Recepten » Hartendief met Panomix Vienna

Hartendief met Panomix Vienna

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Hartendief met Panomix Vienna
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
500 g 5 % gist
4.000 g 40 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

3.000 g 30 % chocolade spetters

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken.
Vormen als voor brood.
Rijstijd 15 minuten.
Deeg uitrollen op 1 cm.
Harten uitsteken van ca. 80 gram.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 7 minuten.

Uitkomst 218 hartenbroodjes.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie