Recepten Recepten

Indian Summer Cake met Fantasy Orange Cake

Recept

2.000 g   Fantasy Orange Cake
700 g   ei
500 g   water
300 g   Muffinolie *
15 g   gemalen steranijs

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

175 g   walnootstukjes

Decoratie

150 g   Kruimeldeeg met Minuta VV
80 g   walnootstukjes
280 g   abrikozenpartjes
Indian Summer Cake met Fantasy Orange Cake

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
De walnootstukjes op het laatste moment doordraaien.

Om er zeker van te zijn dat de sinaasappel- en walnootstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.

De Cakevorm Vierkant vullen met 335 gram beslag.
Decoreer met abrikozenpartjes, walnootstukjes en kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C, stomen bij het inschieten.
Rotatieoven 160°C, stomen bij het inschieten.
Baktijd 30-35 minuten.

Eventueel na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 11 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.