Home » Recepten » Italiaanse Superbollen met Panovite Italiano

Italiaanse Superbollen met Panovite Italiano

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
Direct afwegen op 115 gram (niet opbollen).
Tussenrijs 20 minuten.
Opbollen en iets platdrukken.
Op met rijstemeel/Decoratiegries bestrooide platen zetten.
Eventueel afwerken met Decoratiegries.
Narijs 90 minuten.
Twee maal insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 18 minuten.

Uitkomst 137 bollen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % Panovite Italiano * } 100%
200 g 2 % gist
5.600 g 56 % water

* Panovite Italiano bevat zout !

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie