Kaas soesjes met Jello Totaal en Quichexpress
Kaas soesjes met Jello Totaal en Quichexpress
Recept
600 g | Jello Totaal | |
900 g | water |
Vulling
200 g | Quichexpress | |
500 g | water | |
500 g | boter | |
250 g | kaas | |
12 g | bouillonpoeder | |
5 g | bakkerszout | |
3 g | peper | |
7 g | mosterd | |
2 g | maggi | |
3 g | gemalen nootmuskaat | |
3 g | kerriepoeder |
Decoratie
150 g | geraspte kaas |
Werkwijze
Met Jello Totaal en het water (50°C) een beslag draaien.Kleine soesjes op de bakplaat spuiten en bestrooien met geraspte kaas.
Oventemperatuur 225°C.
Baktijd 18 minuten.
Eerste 5 minuten de schuif dicht, daarna open.
Voor de kaascrème de Quichexpress mengen met kokend water en in 5 minuten in de 2e versnelling glad draaien.
Vervolgens boter, geraspte kaas en kruiden toevoegen en luchtig kloppen in de hoogste versnelling.
De soesjes vullen en garneren met de kaascrème (ca. 10 gram in en 5 gram op het soesje).
Als laatste bestrooien met geraspte kaas.
Uitkomst 100 soesjes afhankelijk van de grootte.