Recepten Recepten

Kaasbeignets

Recept

500 g   Super Mosca
500 g   kwark
100 g   boter
100 g   ei

Vulling

200 g   Quichexpress
300 g   water
100 g   geraspte kaas
100 g   blauwe kaas
8 g   mosterd
2 g   bakkerszout
2 g   bouillonpoeder
1 g   peper

Decoratie

175 g   geraspte kaas (5 g per stuk)
Kaasbeignets

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Het deeg uitrollen tot een dikte van 1,5 mm.
Met de bovenkant van een gekartelde steker een indruk geven op de deegplak.
De plak licht bevochtigen met water.
20 gram vulling opbrengen en een plak erover leggen.
Goed aandrukken, uitsteken en op platen zetten.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met geraspte kaas.

Oventemperatuur:
Inschietoven 230/210°C.
Rotatieoven 190°C.
Baktijd ca. 20 minuten.

Uitkomst 35 stuks