Recepten Recepten

Kaneel Trio

Recept

5.000 g 50 % volkorenmeel } 100%
5.000 g 50 % KornPlus 50 MZ * }
500 g 5 % gist
5.500 g 55 % water
1.000 g 10 % Exakt Melk

* Panomix Kornplus bevat zout!

Vulling

1.500 g 15 % kaneelgranules

Decoratie

1.500 g   Decor Pompoen
1.500 g   suikernibs P2
Kaneel Trio

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met mengsel van Decor Pompoen en suikernibs.
Plaats de bolletjes per 3 stuks (trio) op een bakplaat.
Narijs 70 minuten.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 13 minuten.

Uitkomst 112 stuks