Home » Recepten » Karamel Cake met Vero Extra Cakepoeder

Karamel Cake met Vero Extra Cakepoeder

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Karamel Cake met Vero Extra Cakepoeder
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

2.000 g   Vero Extra Cakepoeder
1.000 g   boter
1.000 g   ei
50 g   suiker
50 g   water
10 g   bakkerszout

Vulling

150 g   Wigo Compound Caramel
400 g   walnootstukjes

Werkwijze

Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen en 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard opkloppen.
Als laatste de Wigo Compound Caramel en de walnootstukjes doormengen.
Soortelijk gewicht 850 gram/liter.

Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 60 minuten voor een 400 grams cake.
Oventemperatuur rotatieoven 130°C.

Uitkomst 10 stuks (blik 18 cm).

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie