Recepten Recepten

Kasteelcrème

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Rolbeslag

1.000 g   Rolbeslag met Sachermix

Vulling

1.200 g   Fruitful Bl. Currant HI
2.600 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder

Afwerking 1

300 g   Maro 1:3 Rol Rose

Afwerking 2

100 g   Bianca
200 g   suiker
100 g   water
Kasteelcrème

Werkwijze

Maak ronde hardewenerplakjes (doorsnede 11 cm).
Spuit eventueel na het bakken de plakjes af met verdunde Arabesque.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.

Leg de hardewenerplakjes in een taartring van 11 cm doorsnede en plaats hierop het Rolbeslag van Sachermix.
Verdeel de Fruitful Bl. Currant HI over het Rolbeslag en spuit daar gelijk omheen een laag Crème au Beurre.
Plaats hierop weer een plakje rolbeslag en vul de taartring verder met Crème au Beurre.

Vries de taartjes in, los de taartjes.
Bekleed de zijkant met de Maro 1:3 Rol Rose.

Bianca, suiker en warm water opkloppen in stand 2 met een garde tot een mooi standig schuim,
Spuit kleine doppen op het taartje en brand deze af, eventueel decoreren.

Uitkomst 20 stuks