Recepten

Kersen Slagroomtaart met Kanomix en Fruitful Cherry

Fonceerdeeg

4.200 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

1.200 g   Perla Amandelpan
1.800 g   Rolbeslag met Moscalux *
3.600 g   Fruitful Cherry

* 24 plakken van 18 cm.

Recept

300 g   Bianca
300 g   water
300 g   suiker

Afwerking

400 g   Scaldis Melk
1.800 g   slagroom

Decoratie

800 g   chocolade krullen
100 g   Mont Blanc
Kersen Slagroomtaart met Kanomix en Fruitful Cherry

Werkwijze

Hardewenerdeeg uitrollen op 3,5 mm.
Fonceer een taartpan van 20 cm met 350 gram deeg.

Spuit 100 gram Perla Amandelpan op het deeg.
Leg een plak rolkapsel op de Perla Amandelpan.
Op het kapsel Fruitful Cherry spuiten en een tweede plak rolkapsel plaatsen.

De grondstoffen uit het recept opkloppen.
De bovenzijde dicht strijken met het Bianca schuim, 75 gram per taart.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 25 minuten.

Na afkoelen lossen en eventueel bewaren in de vriezer.

Bestrijk het schuim met Scaldis Melk.
De slagroom verdelen over de taarten en iets bol maskeren.
Decoreren met chocolade krullen en licht afpoederen met Mont Blanc.

Uitkomst 12 stuks.