Recepten

Knabbelhart

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
800 g 8 % gist
4.400 g 44 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

3.000 g 30 % Vruchtenmelange
2.000 g 20 % rozijnen

Decoratie

2.020 g   nibs p3 (10 g per stuk)
Knabbelhart

Werkwijze

De vruchtenmelange wassen, minimaal 4 en maximaal 24 uur van te voren weken.

Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 24°C
Deegrust ca. 20 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 8 mm.
De deegplak even laten rusten en steken met de hartensteker (12 x10 cm).
Deeggewicht 100 gram.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met suikernibs P3.
Narijs 45 minuten.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd ca. 12 minuten.

Uitkomst 202 stuks

Voor een makkelijke verwerking adviseren wij u het deeg een nacht in de koelkast te plaatsen!