Recepten Recepten

Koffiebroodjes Taart met Cramix Goud en Korent Ambacht

Recept

1.000 g 100 % bloem
100 g 10 % gist
20 g 2 % bakkerszout
470 g 47 % water
100 g 10 % Cramix Goud
100 g 10 % Korent Ambacht

Vulling

200 g 20 % Renetta Appelspijs
200 g 20 % Gele room met Rap
500 g 50 % zuidvruchten

Afwerking

245 g   Fruitful Apricot Jam
84 g   amandelstaafjes
Koffiebroodjes Taart met Cramix Goud en Korent Ambacht

Werkwijze

Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.
Het deeg opmaken als brood.
Na 15 minuten rijs uitrollen.
De Renetta Appelspijs en gele room mengen.
De uitgerolde deegplak instrijken met de appelroom en overstrooien met zuidvruchten.
De plak oprollen en van de pillen stukken snijden van 55 gram (schnecken).
De schnecken in een taartpan leggen, zodat een koffiebroodjestaart ontstaat.
Narijs 50 minuten.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 20 minuten.

Afwerken met Fruitful Apricot Jam en Amandelstaafjes

Uitkomst 7 koffiebroodjestaarten.