Home » Recepten » Krokante tarwebolletjes met Jung Combimalz Gold

Krokante tarwebolletjes met Jung Combimalz Gold

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

7.000 g 70 % volkorenmeel } 100%
3.000 g 30 % bloem }
300 g 3 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
6.400 g 64 % water
300 g 3 % Jung Combimalz GOLD
200 g 2 % Aromalt Dubbel Donker

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst 281 broodjes.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie