Recepten Recepten

Kwarkbomen met Kwarkbroodmix

Recept

6.000 g 66.7 % Kwarkbroodmix } 100%
3.000 g 33.3 % bloem }
1.500 g 16.7 % ei
2.300 g 25.6 % water
300 g 3.3 % Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

2.250 g 25 % rozijnen

Afwerking

332 g   Ovex Liquide (2 g per stuk)

Decoratie

996 g   suikernibs C30/P3 (6 g per stuk)
166 g   Mont Blanc (1 g per stuk)
Kwarkbomen met Kwarkbroodmix

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling en 1 minuut in de tweede versnelling.
De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Met de steker de bomen uitsteken.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met suikernibs p3.
Deegrust 30 minuten en daarna bakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 17 minuten.

Na het bakken decoreren met Mont Blanc.

Uitkomst 166 stuks