Recepten

Lentebroodje met Maestro Boterstol

Recept

10.000 g 100 % bloem
800 g 8 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.000 g 60 % water
3.000 g 30 % Maestro Boterstol

Vulling

8.000 g 80 % Vruchtenmelange
2.000 g 20 % water
5.000 g 50 % rozijnen
2.000 g 20 % Hazelnootstukje KC
Lentebroodje met Maestro Boterstol

Werkwijze

De Vruchtenmelange wassen, minimaal 4 - en maximaal 24 uur van te voren weken.

Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.
Vulling direct doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 350 gram.
Bol-puntrijs 30 minuten.
Vormen, plaats 10 lentebroodjes op een plaat van 60 x 20 cm en strijken met Ovex Liquide.
Narijs 30 minuten.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 105 lentebroodjes.