Home » Recepten » Mad Velvet

Mad Velvet

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Mad Velvet

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.
SG: ca. 900 gram.
De cakevorm (inhoud 800 ml) vullen met 400 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 145°C.
Baktijd 55 minuten.

Afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met flambé schuim en een choco decor.

Uitkomst 5 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Fantasy RedVelvet Cake
500 g   ei
450 g   boter
75 g   water

Afwerking

100 g   ColdJel Neutraal

Decoratie

100 g   Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal
50 g   choco decor
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie