Home » Recepten » Maisfruitbroodje met Fiesta Panovite Mais

Maisfruitbroodje met Fiesta Panovite Mais

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Maisfruitbroodje met Fiesta Panovite Mais

Werkwijze

Muelsi Melange 20 minuten weken in 15 % water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 850 gram voor en blik van 28 cm.
Bol- puntrijs 25 minuten.
Vormen en in een blik met deksel leggen.
Narijs 50 minuten.

Oventemperatuur 220°C
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 32 Maisfruitbroodjes.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Panovite Mais * } 100%
600 g 6 % gist
5.200 g 52 % water
1.000 g 10 % Korent Ambacht

* Fiesta Panovite Mais bevat zout !

Vulling

7.000 g 70 % tutti frutti
2.000 g 20 % Muesli Melange
2.000 g 20 % rozijnen
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie