Recepten

Marshmallow Madness

Fonceerdeeg

800 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
200 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

1.000 g   Verona
100 g   suiker
550 g   water
350 g   Muffinolie *
60 g   Wigo Kirschmelange

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

400 g   Zeesan Choco
500 g   water
2.000 g   slagroom
800 g   marshmallows

Afwerking

40 g   Scaldis Puur

Decoratie

100 g   marshmallows
280 g   slagroom
Marshmallow Madness

Werkwijze

Twee platen van 60 x 20 cm bekleden met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 2,5 mm dik.
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Het beslag over de Fruitful Raspberry Jam verdelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Als laatste de marshmallows erdoor spatelen.

De plaat afvullen en de bovenzijde zo grof mogelijk houden.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Na het koelen of vriezen, lossen.
Verwarm de Scaldis Puur tot 35-40°C en breng met een harde borstel spetters aan.

Snijden in stukken van 8 x 18 cm.
Decoreren met een rozet slagroom en twee halve marshmallows.

Uitkomst 14 stuks