Meergranenbrood met Kornkrüstchen
Meergranenbrood met Kornkrüstchen
Recept
5.000 g | 50 % | Kornkrüstchen * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.700 g | 57 % | water | |
100 g | 1 % | Zedomals Poeder |
* Kornkrüstchen bevat zout!
Werkwijze
Kornkrüstchen en water mengen.Rusttijd 30-60 minuten.
Bloem, Zedomals en gist toevoegen en van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26-27°C.
Afwegen 430 gram.
Bolrijs 40 minuten.
Vormen en decoreren met roggebloem.
Narijs 60 minuten.
Insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 35 broden.