Home » Recepten » Meergranenvloertjes met Panomix Multikoren Donker

Meergranenvloertjes met Panomix Multikoren Donker

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

5.000 g 50 % Panomix Multik. Donker * } 100%
2.000 g 20 % volkorenmeel }
3.000 g 30 % bloem }
1.000 g 10 % gist
5.800 g 58 % water
1.500 g 15 % Korent Goud

* Panomix Multikoren Donker bevat zout!

Vulling

4.000 g 40 % Hazelnoot Heel Gebruneerd
800 g 8 % water
4.000 g 40 % pruimen
3.000 g 30 % krenten

Decoratie

1.500 g   Decoratie-Mais

Werkwijze

De Hazelnoot Heel gebruneerd weken in de 800 gram water.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling door werken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Opbollen en decoreren.
Narijs 45 minuten.
Voor het bakken ruitvormig insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 66 vloerbroodjes.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie