Recepten Recepten

Mini Koffiesuikerbroodjes

Recept

1.000 g 100 % bloem
50 g 5 % gist
20 g 2 % bakkerszout
530 g 53 % water
150 g 15 % Exakt Souplesse
40 g 4 % Exakt Goud Crème
10 g 1 % Zedomals Créme
35 g 3.5 % oploskoffie

Vulling

700 g 70 % suikerchips

Decoratie

336 g   kaneelsuiker (4 g per stuk)
Mini Koffiesuikerbroodjes

Werkwijze

De siliconen matten (2,5 x 7 cm) invetten en prepareren met kaneelsuiker.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Deeg in voorslag leggen en 5 minuten laten ontspannen.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 15 mm.
Laten opstijven in de vriezer.
Snijden in 2.5 x 7 cm (ca. 30 gram) en in de matten leggen.
Narijs 80 minuten.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 9 minuten.

Na het bakken direct lossen.

Uitkomst 84 stuks