Recept
1.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
50 g
|
5 %
|
gist |
|
20 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
530 g
|
53 %
|
water |
|
150 g
|
15 %
|
Exakt Souplesse |
|
40 g
|
4 %
|
Exakt Goud Crème |
|
10 g
|
1 %
|
Zedomals Créme |
|
35 g
|
3.5 %
|
oploskoffie |
|
Decoratie
336 g
|
|
kaneelsuiker (4 g per stuk) |
|
Werkwijze
De siliconen matten (2,5 x 7 cm) invetten en prepareren met kaneelsuiker.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Deeg in voorslag leggen en 5 minuten laten ontspannen.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 15 mm.
Laten opstijven in de vriezer.
Snijden in 2.5 x 7 cm (ca. 30 gram) en in de matten leggen.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 9 minuten.
Na het bakken direct lossen.
Uitkomst 84 stuks