Recepten

Mini Mango Cheesecake

Bodem

1.850 g   bloem
1.000 g   boter
900 g   suiker
150 g   Beurrine *
15 g   Kaneel Orenta
10 g   bakkerszout

* of Romella

Recept

3.300 g   roomkaas
2.000 g   Baked Cheesecake
2.000 g   water
1.600 g   ei
700 g   slagroom

Afwerking

2.400 g   Fruitful Mango HI (75 g per stuk)
Mini Mango Cheesecake

Werkwijze

Meng de grondstoffen van de bodem tot een kruimeldeeg.
Strooi ca. 120 gram kruimels in een ring, diameter 12 cm en 4 cm hoog.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.

Meng de roomkaas met de Baked Cheesecake en de eieren tot een gladde massa.
Voeg het water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Als laatste slagroom toevoegen en kort meedraaien.

Schep of schenk ca. 300 gram beslag op de gebakken kruimelbodem.

Oventemperatuur:
Inschietoven 115°C.
Rotatieoven 100°C.
Baktijd 70 minuten.
Flink stomen bij het inschieten, dit zorgt voor een mooie lichte bovenzijde.

De Cheesecake is gaar als de kern temperatuur 80 - 82ºC heeft bereikt.

Na het bakken afwerken met Fruitful Mango HI.

Uitkomst 32 stuks