Recepten Recepten

Minitulband choco/kirsch

Recept

2.000 g   Vero Boerencake Koppig
720 g   water
75 g   Wigo Kirschmelange
75 g   suiker

Vulling

500 g   Perla Amandelpan
100 g   Amarenen Kersen

Decoratie

300 g   Sweet Glacé Choc Zacht
48 g   Amarenen Kersen
Minitulband choco/kirsch

Werkwijze

Ingrediënten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard mengen.
Voor het uitscheppen eerst bijkrabben en doorspatelen.
Tulbandvormen van 15 cm doorsnee vullen met 350 gram beslag.

De Amarenen Kersen hakken en door de Perla Amandelpan mengen.
Van deze vulling 75 gram in een ring op het beslag spuiten.

Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 50 minuten.

Na het bakken en afkoelen decoreren met Sweet Glacé Choc Zacht en 6 Amarenen Kersen met een blaadje citroen melissa/ mint.

Uitkomst 8 tulbandjes.