Recept
1.000 g
|
|
Moscaplus |
800 g
|
|
ei |
100 g
|
|
water |
25 g
|
|
Citroenrasp |
Vulling
250 g
|
|
Zeesan Strawberry |
325 g
|
|
water |
1.250 g
|
|
slagroom |
600 g
|
|
Fruitful Strawberry |
Decoratie
400 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
600 g
|
|
aardbeien |
300 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
500 g
|
|
slagroom |
Werkwijze
Doe eerst de eieren, water en Citroenrasp in het bekken, daarna de Moscaplus toevoegen en het geheel in de laagste versnelling door elkaar mengen.
Draaitijd minimaal 8 minuten, verdeeld in ca. 6 minuten hogere en 2 minuten lagere versnelling.
Soortelijk gewicht 290-320 gram/liter.
Beslag uitstrijken op een plaat van 60 x 40 cm.
Oventemperatuur 180°C
Baktijd 25 minuten
Meng de Zeesan Strawberry met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Kapsel 1 maal doorsnijden, op een diepvries plaat leggen en vullen met Fruitful Strawberry en daarop de aardbeienbavaroise verdelen.
De bovenkant dichtstrijken met Fruitful Apricot Jam en koelen.
Na het koelen in 6 vierkante taarten snijden.
Het midden decoreren met aardbeien.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Afwerken met kleine bolletjes slagroom.
Uitkomst 6 moederdagtaarten