Moederdag Tompouce

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.


Werkwijze
De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.
Meng de Zeesan Strawberry met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vervolgens de Frutafill Aardbei doorspatelen.
De Aardbeienbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde abrikoteren met de rood gekleurde Abrikozenmoes.
Decoreren met Dip Cerise.
Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.
Uitkomst 20 stuks.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Recept
120 g | Zeesan Strawberry | |
120 g | water | |
600 g | slagroom | |
600 g | Frutafill Aardbei |
Afwerking
100 g | Abrikozenmoes | |
1 g | Helderrood E124 |
Decoratie
30 g | Dip Cerise |