Home » Recepten » Moederdag Tompouce

Moederdag Tompouce

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Moederdag Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Strawberry met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vervolgens de Frutafill Aardbei doorspatelen.

De Aardbeienbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde abrikoteren met de rood gekleurde Abrikozenmoes.
Decoreren met Dip Cerise.

Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.

Uitkomst 20 stuks.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Recept

120 g   Zeesan Strawberry
120 g   water
600 g   slagroom
600 g   Frutafill Aardbei

Afwerking

100 g   Abrikozenmoes
1 g   Helderrood E124

Decoratie

30 g   Dip Cerise
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie