Home » Recepten » Moederdag Tompouce met Zeesan Strawberry

Moederdag Tompouce met Zeesan Strawberry

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Moederdag Tompouce met Zeesan Strawberry

Werkwijze

De tompouce plakken bestrijken met Scaldis Wit.

Meng de Zeesan Strawberry met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vervolgens de Frutafill Aardbei doorspatelen.

De aardbeienbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde glaceren met ingekookte rood gekleurde Abrikozenmoes.

Na het aandrogen snijden, een hartje opleggen en met Mont Blanc decoreren en het hartje verwijderen.

Uitkomst 20 stuks.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
120 g   Zeesan Strawberry
120 g   water
600 g   slagroom
600 g   Frutafill Aardbei
100 g   Scaldis Wit

Afwerking

100 g   Abrikozenmoes
1 g   Helderrood E124
20 g   Mont Blanc
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie