Home » Recepten » Moederdagschnitt met Zeesan Yoghurt Kers

Moederdagschnitt met Zeesan Yoghurt Kers

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Moederdagschnitt met  Zeesan  Yoghurt Kers

Werkwijze

4 plakken rolbeslag met Moscalux.
Meng de Zeesan Yoghurt Kers met het water tot een gladde massa, laat dit 3 minuut wellen.
Spatel de slagroom, die voor 75 % is opgeklopt, erdoor.

Leg op een met suiker bestrooide plaat een dunneplak kapsel.
Verdeel 800 gram bavaroise op de plak en leg er een dunne plak kapsel op, deze licht tremperen met kirschtrempeer.
Dit nog 2 maal herhalen.

De bovenzijde mooi glad afstrijken met witte boter creme.

Eerst koelen en dan invriezen.
Nadat het goed bevroren is, de bovenzijde bekleden met Am. Marsepein 1:3 Rol.
Geef een verdeling aan van 16 stukken 18 x 7 cm.
Met behulp van een sjabloon de tekst erop spuiten.
Dan met Paletta Spray Neutraal afgeleren.
Nu in 16 stukken snijden.
Decoreren met twee kersen en witte chocolade deco.

Uitkomst 16 moederdagschnitten.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.200 g   Rolbeslag met Moscalux

Vulling

500 g   Zeesan Yoghurt Kers
1.000 g   water
1.000 g   slagroom

Trempeer

400 g   Trempeerlikeur *

* Gel Kirsch 50%

Afwerking

300 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
600 g   Paletta Spray Neutraal
600 g   Maro 1:3 Rol
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie