Recepten Recepten

Mojito Bombillas

Recept

2.500 g 50 % Panomix Kwark } 100%
2.500 g 50 % bloem }
500 g 10 % gist
1.325 g 26.5 % water
250 g 5 % Muffinolie *
500 g 10 % Gel Rhum 50%
500 g 10 % limoensap

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

50 g 1 % munt

-

294 g   boter (2 g per stuk)

Decoratie

4 g   limoensap
400 g   suiker *

* suiker eventueel naar behoefte kleuren met groene kleurstof

Mojito Bombillas

Werkwijze

Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling en 1 minuut in de tweede versnelling.
De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Kruislings diep insteken.
Deegrust 30 minuten en bakken.

Na het bakken afboteren en door de limoensuiker halen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 9 minuten.

Uitkomst 147 stuks