Recepten

Noten Caramel Plaatcake

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
300 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

2.000 g   Fantasy Karamel Cake
500 g   ei
500 g   Muffinolie *
500 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

500 g   Kruimeldeeg met Kanomix
125 g   Hazelnoot geblanch.
125 g   amandelstaafjes
125 g   cashewnoten
125 g   pecannoten

Afwerking

70 g   Butterscotch Granulaat
Noten Caramel Plaatcake

Werkwijze

2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconenpapier.
De platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,0 mm.
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.

Alle grondstoffen mengen, 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
De decoratie mengen en over het beslag verdelen en overstrooien met de Butterscotch Granulaat.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Na koelen in de gewenste grootte snijden.

Uitkomst 2 platen