Home » Recepten » Oranjetaartje met Genova Orange

Oranjetaartje met Genova Orange

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Genova Orange en het water 6 minuten in de tweede versnelling mengen tot een glad beslag.
Vul de Oranje-bakjes met 350 gram beslag.

Deze basis is op diverse wijze af te werken voor of na het bakken.
- voor het bakken door bijvoorbeeld van Minuta VV, welke oranje wordt aangekleurd, doppen te
spuiten op de rand van het beslag of een raster.
- voor het bakken halve abrikozen opleggen.
- na het bakken afwerken met partjes mandarijn of abrikoos.
- na het bakken een oranje marsepeindecoratie in de vorm voetbal of kroontje
aanbrengen.

Oventemperatuur 175°C.
Baktijd 40 minuten.

Na het afbakken afgeleren met Paletta Spay.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

4.000 g   Genova Orange
1.600 g   water

Vulling

1.000 g   water
400 g   Minuta VV
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie