Recepten

Paas Mais Haasjes met Fiesta Panovite Mais

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Panovite Mais *
500 g 5 % gist
4.800 g 48 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht

* Fiesta Panovite Mais bevat zout !

Decoratie

100 g   Decoratie-Mais
Paas Mais Haasjes met Fiesta Panovite Mais

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
In verband met een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 24°C.
Direct afwegen 1800 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na een korte rijs korte puntjes vormen, deze aan één kant stomp houden.
De puntige kant insteken voor de oren.
Strijken met Ovex Liquide en de oren decoreren met Decoratie-Mais.
Voor de ogen 2 krenten indrukken.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 10 minuten.

Uitkomst 287 paas mais haasjes.