Recepten

Pistacherol met Zeesan Neutraal

Recept

2.000 g   Dunne Bretonplakken met Moscalux en Farmers Cake

Vulling

400 g   Zeesan Neutraal
500 g   water
2.000 g   slagroom
150 g   Wigo Compound Pistache
80 g   Gel Rhum 50%

Trempeer

400 g   rum trempeer

Afwerking

700 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
30 g   Wigo Compound Pistache
Pistacherol met Zeesan Neutraal

Werkwijze

4 Dunne Bretonplakken.

Meng de Zeesan Neutraal, water, Gel Rhum 50% en Wigo Compound Pistache tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De 4 plakken Breton tremperen met rum trempeer en vullen met de pistachebavaroise vulling.
Strak oprollen, goed inpakken en koelen.
De Wigo Compound Pistache door de creme au beurre mengen en de gekoelde rollen grof aanstrijken.
Als decoratie overstrooien met groene decoratie.

Uitkomst 12 pistacherollen.