Recepten

Quadro's

Recept

2.000 g   Kanomix
400 g   progrespoeder
400 g   patentbloem
800 g   boter
10 g   Bakmiddel S
10 g   bakkerszout
80 g   Citroenrasp
200 g   water

Vulling

2.000 g   Perla GS met Ei
170 g   water

Decoratie

100 g   amandelen
Quadro's

Werkwijze

Vulling aanmaken.

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag met iets water plastisch draaien.

Deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm.
De plaat bekleden en de vulling hierop aanbrengen.
Voor de bovenplak het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm en over de spijs rollen.
Strijken met ei en afwerken met amandelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 45 minuten.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 96 stuks

Bovenstaand recept is voor 1 plaat van 60 x 40 cm.