Home » Recepten » Red Velvet Cake

Red Velvet Cake

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Red Velvet Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Vul een ring (diameter 16 cm) met 500 gram beslag.

Oventemperatuur:.
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50-55 minuten.

De cake doorhalen in een mengsel van de Dip Neutraal en Trinindad Wit (30°C).
Decoreer de tekst Red Velvet met rood gekleurde chocolade.

Uitkomst 3 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Fantasy RedVelvet Cake
350 g   ei
300 g   Muffinolie *
225 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept 1

570 g   Dip Neutraal
190 g   Scaldis Wit

Decoratie

30 g   chocolade (10 g per stuk) *

* Red Colouring

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie