Recepten

Red Velvet Cakestick

Recept

1.000 g   Fantasy RedVelvet Cake
350 g   ei
300 g   Muffinolie *
225 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

100 g   Zeesan Curd/Yoghurt
100 g   water
100 g   ColdJel Neutraal
100 g   slagroom
Red Velvet Cakestick

Werkwijze

Alle ingrediënten mengen, 5 minuten in de eerste versnelling.
Spuit 50 gram beslag in de vorm en schuif daarna het stokje in de vorm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.

Na het bakken de cakejes koelen en vriezen.
Als de cakejes bevroren zijn lossen.

Meng het water van 60°C met de Zeesan Curd/Yoghurt.
Voeg de ColdJel Neutraal en de ongeslagen slagroom toe en mengen.
Voeg eventueel iets rode kleurstof toe en haal de sticks door.

Uitkomst 37 stuks