Recepten Recepten

Red Velvet Muffin XL

Recept

1.000 g   Fantasy RedVelvet Cake
350 g   ei
300 g   Muffinolie *
225 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

30 g   Cremo B Poeder
10 g   suiker
50 g   water
100 g   kwark
10 g   melkpoeder

Decoratie

200 g   Kruimeldeeg met Minuta VV (10 g per stuk) *

* Is te vervangen door een choco kruimeldeeg

Red Velvet Muffin XL

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Met een ijsschep 90 gram beslag in de Muffintray scheppen.

Meng de ingrediënten voor de vulling 3 minuten met een garde in de hoogste versnelling.
Spuit een dop van 10 gram vulling op het beslag.
Strooi 10 gram kruimeldeeg rond de vulling.

Oventemperatuur:.
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 30-35 minuten.

Uitkomst 20 stuks

De vulling kan vervangen worden door Fruitful