Home » Recepten » Red Velvet Tulband

Red Velvet Tulband

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Red Velvet Tulband

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 8 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht 850 gram/liter.

De gesmeerde tulbandvorm (18x10 cm) vullen met 480 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 40 minuten.

Na afkoelen invriezen.

Smelt de Dip Neutraal en de Arabesque Blanc op 35ºC.
Meng beide en verwerk op ca. 30ºC
Haal de bevroren tulbanden door deze chocolade coating.
De (overgebleven) coating kan prima worden hergebruikt.

Uitkomst 15 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

3.500 g   Fantasy RedVelvet Cake
1.600 g   boter
1.600 g   ei
300 g   karnemelk *
200 g   suiker

* Kan worden vervangen door water (geeft een minder lekkere smaak).

Afwerking

600 g   Dip Neutraal
900 g   Arabesque Blanc 29
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie