Recepten Recepten

Rogge Mueslibroodje

Recept

5.000 g 50 % volkorenmeel } 100%
5.000 g 50 % roggemeel }
600 g 6 % gist
6.900 g 69 % water
3.000 g 30 % Muesli 30 MZ *

* Muesli 30 MZ bevat zout!

Vulling

8.000 g 80 % Muesli Melange

Decoratie

235 g   roggebloem (5 g per stuk)
Rogge Mueslibroodje

Werkwijze

De Muesli Melange ca. 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 600 gram.
Puntrijs 25 minuten.
Vormen als vloerbrood
Op bakplaten met papier zetten.
Narijs 50 minuten.
Decoreren met Roggebloem en een speciaal sjabloon.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 47 stuks