Rozijnen-Mueslibroodje met Kornkrüstchen
Rozijnen-Mueslibroodje met Kornkrüstchen
Recept
5.000 g | 50 % | Kornkrüstchen * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
1.000 g | 10 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water | |
1.000 g | 10 % | Korent Ambacht |
* Kornkrüstchen bevat zout!
Vulling
7.000 g | 70 % | rozijnen | |
3.000 g | 30 % | Muesli Melange |
Decoratie
250 g | 2.5 % | roggebloem |
Werkwijze
Muesli Melange 30 minuten weken in 15% water, berekend over het gewicht van de Muesli Melange.Kornkrüstchen en water mengen.
Rusttijd 30-60 minuten.
Bloem en gist en Korent Plus toevoegen en van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bol-puntrijs 25 minuten.
Vormen en met roggebloem decoreren.
In halve blikken leggen.
Narijs 60 minuten.
Knippen en bakken met een beetje stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Oventemperatuur rotatieoven 210°C.
Baktijd 30 minuten.
Uitkomst 61 rozijnen-mueslibroodjes.