Home » Recepten » Schwarzwalder Kirsch Muffin met Chocolade kruimeldeeg

Schwarzwalder Kirsch Muffin met Chocolade kruimeldeeg

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   American Dream Muffin
400 g   Muffinolie *
400 g   water
50 g   castorsuiker
60 g   Wigo Kirschmelange

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

435 g   Frutafill Kersen

Afwerking

230 g   Kruimeldeeg met Double Choc Cake

Werkwijze

American Dream Muffin, Muffinolie, water, Wigo Kirschmelange en castorsuiker met de vlinder tot een glad beslag draaien.
Planeetmenger 5 minuten in de 1e versnelling.

Met een ijsschep, 65 gram beslag in de Muffintray scheppen.
Op het beslag een dop van 15 gram Frutafill Kersen spuiten.
Overstrooien met 8 gram chocolade kruimeldeeg.

Inschietoven:
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ± 25 minuten.

Rotatieoven:
Oventemperatuur 165°C.
Baktijd ± 25 minuten.

Uitkomst 29 stuks.

Na het bakken de muffins licht bestuiven met Mont Blanc.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie