Recept
2.000 g
|
|
Panovitesse Scone |
900 g
|
|
water |
Vulling
400 g
|
|
cranberries |
200 g
|
|
sinassnippers gesneden |
Afwerking
375 g
|
|
Kruimeldeeg met Kanomix |
Decoratie
75 g
|
|
cranberries |
75 g
|
|
sinassnippers gesneden |
Werkwijze
Panovitesse Scone en koud water 6 minuten mengen in de 2e versnelling.
Direct de fijngehakte vulling doorwerken.
Het deeg 5 minuten laten rusten.
Uitrollen tot een dikte van 13 mm.
Uitsteken met een gladde ring van 20 cm doorsnede.
1 x strijken met Ovex Liquide.
Overstrooien met kruimelsdeeg, cranberries en sinassnippers.
Na 10 minuten rust snijden in 8 punten en deze punten uit elkaar zetten in een vlaaipan van 26 cm doorsnede.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 17 minuten.
Uitkomst 5 stuks (40 punten)