Recepten Recepten

Shorteas Lemon

Fonceerdeeg

750 g   Sloffendeeg met Kanomix

Vulling 1

250 g   Perla Amandelpan
50 g   Fruitful Lemon Cream
25 g   water

Vulling 2

850 g   Fruitful Lemon Cream
170 g   Minuta Speciaal

Afwerking

100 g   Paletta Spray Neutraal
Shorteas Lemon

Werkwijze

Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.

Meng de Perla Amandelpan, water en de Fruitful Lemon Cream, verdeel dit over het sloffendeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Meng de Minuta Speciaal en Fruitful Lemon Cream gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Verdeel deze gladde room over de gebakken bodems.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)