Home » Recepten » Shorteas Millionaire Shortbread

Shorteas Millionaire Shortbread

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Shorteas Millionaire Shortbread

Werkwijze

Het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Fonceer de bodem van de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Meng de gesmolten Arabesque door de karamel en verdeel over de gebakken bodem en koel deze door.

Verwarm de Sweet Glacé Choc Zacht en giet over de Livino Caramel.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

900 g   Sloffendeeg met Kanomix

Vulling 1

1.120 g   Livino Karamel
150 g   Arabesque Lait 34

Vulling 2

800 g   Sweet Glacé Choc Zacht
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie