Recepten

Six(mix)pack

Recept 1

1.000 g   Fiesta Picante *
30 g   gist
500 g   water
10 g   Gamma Extra

* Fiesta Picante bevat zout!

Recept 2

1.000 g   Fiesta Pomodoro *
30 g   gist
530 g   water
10 g   Gamma Extra

* Fiësta Pomodoro bevat zout!

Recept 3

1.000 g   Fiesta Nacho *
30 g   gist
500 g   water
10 g   Gamma Extra

* Fiesta Nacho bevat zout!

Decoratie

40 g   italiaanse kruiden
120 g   Sesamzaad
120 g   geraspte kaas
Six(mix)pack

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1200 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen, opbollen en decoreren.
Pomodore decoreren met combinatie italiaanse kruiden en sesamzaad
Nacho decoreren met kaas
Picante zonder decoratie.
6 x 10 bolletjes in een bak van 60 x 40 cm.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 13 minuten.