Recepten Recepten

Soeperman!

Recept

500 g 50 % Panomix Roggopan * } 100%
500 g 50 % bloem }
20 g 2 % gist
450 g 45 % water
100 g 10 % boter

* Panomix Roggopan bevat zout!

Vulling

2.800 g   erwtensoep
210 g   Quichexpress
10 g   peper

Decoratie

300 g   rookworst (5 g per stuk)
Soeperman!

Werkwijze

De vulling koud mengen.

Van alle grondstoffen een koel deeg maken, niet te ver afkneden.
Deeg laten rusten in de koeling.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Plakjes uitsteken met een diameter van 10 cm (ca. 25 gram).
De alu-bakjes (doorsnede 8 cm) fonceren met een deegplakje.
Vullen met 50 gram aangemaakte vulling.
Decoreren met kleine blokjes rookworst.
Narijs ca. 45 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 15 minuten.

Uitkomst 60 stuks

Variatie in vulling:
2600 g Bruine bonensoep
390 g Quichexpress
10 g peper

2600 gram Pompoensoep
390 gram Quichexpress
10 gram peper