Home » Recepten » Sojabrood met Panovite Soja

Sojabrood met Panovite Soja

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 440 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opmaken en afwerken met Decoratiegries.
In blikken of op platen bakken.
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken snijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 35 broden.

NB: Voor diepvries en remkast 1 à 2 % Nordix Super toevoegen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % Panovite Soja * } 100%
400 g 4 % gist
5.500 g 55 % water

* Panovite Soja bevat zout!

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie