Recepten Recepten

Spelt Br'Oat

Recept

10.000 g 100 % Spelt Haver 100 MZ *
200 g 2 % gist
4.800 g 48 % water

* Spelt Haver 100 MZ bevat zout! Panovite Spelt Haver bevat zout!

Spelt Br'Oat

Werkwijze

Voor een goede vochtopname het deeg ca. 10 minuten in de eerste versnelling mengen.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Let op! doordat het deeg geen tarwegluten bevat is het zeer snel afgekneed (ca. 1-2 minuten).
Deegtemperatuur 26°C.
Bulkrrijs 15-20 minuten.
Afwegen 420 gram.
Bolof puntrijs 25 minuten.
Vormen en eventueel decoreren.
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken overlangs insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 18 stuks

Let op!
Niet geschikt voor diepvries en remrijs, wel geschikt voor voorgebakken.